utorok , 9 augusta 2022
husk
Najnovšie správy
Hlavná stránka / Oznamy / ÚCTA K STARŠÍM – SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE

ÚCTA K STARŠÍM – SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE

Pani Erzsike Kissová 19. novembra oslávila svoje 92. narodeniny. Pri tejto príležitosti ju doma navštívil Jozef Želinský zástupca primátora a Ildikó Molnárová vedúca oddelenia organizačného a vnútornej správy aby jej zablahoželali. Milá naša pani Erzsike, k Vašim krásnym 92. narodeninám Vám prajeme pevné zdravie a veľa radosti a aby Vás nesužovali žiadne starosti. Aby ste knihu svojho života aj naďalej čítali s láskou, získanou životnou múdrosťou a rozvahou a aby Vás neopúšťal životný optimizmus a zmysel pre humor.

Kiss Erzsike néni november 19-én, éppen Erzsébet napkor töltötte be 92. életévét, így kettős ünnep alkalmából köszöntötte őt a polgármesteri hivatal nevében Želinský József alpolgármester és Molnár Ildikó osztályvezető. Erzsike néni szívesen mesélt nekünk a múltjáról, a népes családjáról (gyermekekkel, unokákkal, dédunokákkal is megáldotta őt a sors), az örömökről, melyek erőt adnak a hétköznapokhoz, de a bánatról is, amely sajnos őt is megtalálta többször élete során. A múlt igazi történelmi utazás volt számukra. Az idei év nehéz volt Erzsike számára, mivel egészségi problémái adódtak –elesett, megütötte a hátát, a derekát, ezért kórházba került. Egy műtéten is átesett, ez eléggé megrémítette. Attól félt, hogy vége az életnek, ennyi adatott meg neki, azonban a hite és élni akarása győzött a halálfélelem fölött. Ma már újra jó kedélyű, visszatért a humorérzéke és állandó érdeklődése a világ dolgai iránt. Újra olyan ember, akinek jó a társaságában lenni. Mivel nemrégiben elvesztette a húgát, már csak ketten maradtak a másik lánytestvérével. Bár most már járókeretre van szüksége a járásához, azért mindig talál valami elfoglaltságot. Szereti lapozgatni a Vasárnap c. hetilapot, szívesen nézi a tévét, és még mindig csodaszép terítőket horgol, ami ebben a korban csodálatra méltó. Reméljük, a jelenlegi mosolygós béke továbbra is megadatik a 92 éves Erzsike néninek és kívánjuk, hogy az Isten éltesse őt még nagyon sokáig!

ÚCTA K STARŠÍM - SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE KissE 10ÚCTA K STARŠÍM - SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE KissE 9ÚCTA K STARŠÍM - SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE KissE 8ÚCTA K STARŠÍM - SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE KissE 7ÚCTA K STARŠÍM - SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE KissE 6ÚCTA K STARŠÍM - SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE KissE 5ÚCTA K STARŠÍM - SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE KissE 4ÚCTA K STARŠÍM - SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE KissE 3ÚCTA K STARŠÍM - SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE KissE 2ÚCTA K STARŠÍM - SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE KissE 1

Môže Vás to tiež zaujímať...

HAVÁRIA – CSŐTÖRÉS

Východoslovenské vodárne a.s., oznamuje občanom , že 3. augusta 2022 na ul. Hlavná od starého …