kedd , augusztus 9 2022
husk
Friss hírek
Home / Hírek / Lakossági értesítés

Lakossági értesítés

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt oprava ciest Lakossági értesítés Lakossági értesítés oprava ciestKirályhelmec város értesíti a lakosságot, hogy városunk a helyi utak tervezett karbantartása keretében, minden éven elvégzi az úthálózatunk elhasználódott aszfaltrétege és betonozott felülete kátyúinak helyreállítását. Az idei kemény tél sajnos jelentős kárt okozott a helyi közúthálózatban, különösen a legsűrűbb gépjárműforgalommal igénybe vett kimeneti út Stadion utcai egyirányú szakaszán a Štefánik utca kereszteződésétől, valamint városunk más helyi útaiban is. A sok hó és jég alaposan megrongálta az útfelületeket.

A biztonságos és zavartalan forgalom lebonyolítása érdekében a Stadion utca jobboldali útpadkáján balra terelő forgalmi jelzőtáblákat helyeztünk ki, továbbá figyelmeztető tábla jelzi majd az útfelületi egyenetlenségeket, valamint 30 km/h – ás átmeneti sebességkorlátozást vezetünk be.

A fennálló forgalmi korlátozások mielőbbi eltávolítása nagyban függ az időjárási helyzet alakulásától, valamint az aszfaltkeverő telepek időbeli beindításától.

Városunk minden észszerű erőfeszítést megtesz úthálózatunk mielőbbi kijavításáért.

Megértésüket köszönjük, biztonságos és fegyelmezett vezetést kívánunk.